Здраве на фокус: Съвместен проект на ФЬОНИКС Фарма и партньорите ни списание „9 месеца“ и Дарик радио

ФЬОНИКС Фарма, Дарик радио и списание “9 месеца” стартираха съвместен здравен проект “Здраве на фокус“, който ще включва поредица от онлайн дискусии с различни здравни специалисти.

Идеята на това сътрудничество е заедно да създадем една по-различна здравна поредица, която в продължение на четири месеца ще среща аудиториите на двете медии с експерти на живо в Youtube канала на “9 месеца”.

Обединихме усилията си, водени от желанието си да сме полезни, да даваме отговори на важни въпроси, да покажем своето специално отношение към здравето и нуждата да се грижим за него. Нашата мисия е „Ние доставяме здраве“ и за нас от ФЬОНИКС Фарма това е много повече от просто доставянето на лекарствени продукти!

Стартирахме в началото на месец август и вече осъществихме първите си две срещи. За първата ни среща, която се проведе на 11.08.2022 поканихме д-р Милена Николова-Влахова, нефролог от МБАЛ „Иван Рилски“ в София. Тя отговаря на въпроси свързани с темата „Бъбречно каменна болест: Какво трябва да знаем за нея – лечение и профилактика“.

Втората тема, част от проекта, бе „Разширени вени и начупени капиляри“ с водещ д-р Николай Вълчев, съдов хирург от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Следващите интересни и полезни теми предстоят, а за повече информация можете да следите фен-страницата на ФЬОНИКС Фарма във Фейсбук.

Преди всяка среща публиката може да изпраща въпроси на лично съобщение във Фейсбук страниците на Darik.bg и “9 месеца”, а допълнителна информация по дискутираните теми, може да се открие на сайтовете на двете медии.

Бъдете здрави!