Втора стратегическа среща на ФЬОНИКС Фарма – BRIDGE 2021

От 13-ти до 15-ти юни в Кемпински Банско се проведе втората стратегическа среща на ФЬОНИКС Фарма – BRIDGE 2021, под надслов Think Strategic.

Основна цел на срещата беше да се запознаем отблизо с тенденциите на фармацевтичния пазар в България и Европа и заедно да планираме активностите по трите стратегически области на нашия бизнес – оборот, печалба и услуги.

Срещата започна с презентации на управляващия директор Николай Колев и на членовете на УС – Веселин Кунев, Радостин Димитров и Юлиан Неделчев. Всички те направиха мащабен преглед на развитието на групата и компанията ни, както и на тенденциите и съвременните практики в другите страни.

Продължихме срещата с тиймбилдинг активности в красивия парк Ролбана в Банско. Там се разделихме на 3 отбора и премерихме силите си в 3 игри: стрелба с лък, сървайвър (сглобяване на носилка, шиниране и транспорт на пострадал) и преминаване през минирано поле (в екип от двама единият участник е с превръзка на очите, а другият го насочва накъде да ходи по определено трасе с конуси и ленти). В състезанието показахме както екипен дух и хъс за победа, така и готовност за справяне с нови задачи и предизвикателства.

Вторият ден от срещата беше определен за брейнсторминг в екипа. Отново разделени в 3 групи, колегите имаха възможността да дадат воля на своите идеи по трите стратегически области – оборот, печалба и услуги. Всички идеи бяха презентирани пред УС на ФЬОНИКС Фарма. Презентациите на всички 3 групи показаха както задълбочено познаване на бизнеса ни, така и изключително силни идеи и желание за бизнес развитие и иновации.

Тръгваме си от тази среща с много ентусиазъм, енергия и желание да реализираме предложените проекти, така че да продължаваме да бъдем предпочитания бизнес партньор и доставчик на здравни услуги в България!