Together we can – Leadership Council VI 2018

В периода 7 – 9 декември 2018, в Катарино, се проведе шестата среща Leadership council на ФЬОНИКС Фарма, под надслова Together we can. Традиционно на тези срещи се събират колегите от средния и висш мениджмънт на компанията и представят основните проекти, по които работят, както и плановете за развитие. Провеждането на тазгодишната среща през декември даде възможност да се направи един преглед на постиженията на всички отдели за годината, както и да се представят целите за 2019.

Презентационният ден в събота беше дълъг, но много ползотворен – бяха представени и обсъдени всички важни проекти, процеси и идеи в компанията. Мениджърите на всички отдели получиха и обратна връзка, коментар и насоки от Управляващия директор Николай Колев. Приятно излизане от рамките на стандартното представяне направиха колегите от отдел Човешки ресурси. Те инициираха бърза и интересна игра за това как да реализираме успешно дадена задача, в екип с други хора, като използваме единствено ясна и точна комуникация помежду си. Всички получиха задачата да направят по двойки двете половини на един снежен човек, само чрез инструкции с думи, без да гледат какво прави другият. Креативните и успешни снежни човеци ни показаха, че можем да комуникираме успешно помежду си и да се справяме и с по-нестандартни задачи.

Следващият ден беше отделен за приятна разходка в местността „Катарино“. Всички заедно посетихме църквата Света Екатерина, за която има сведения, че е изградена в началото на 14 век и е призната за паметник на културата. Според археолозите, мястото е било свещено още по времето на траките.

Изводите и спомените, които си взехме от срещата: имаме потенциала, условията и желанието да продължим да бъдем номер едно на пазара; имаме взаимната си подкрепа; екипът ни се развива в положителна посока; можем да работим и да се забавляваме заедно.
С три думи: Together we can!