Търговия на едро

Tърговията на едро с фармацевтични продукти е фокусът на нашия бизнес. Като част от групата ФЬОНИКС ние предлагаме редица услуги, осигуряващи ежедневни и безпроблемни доставки на лекарства и други продукти, свързани със здравеопазването. Надеждно, бързо, национално покритие в 29 европейски страни.

ФЬОНИКС Фарма осигурява 100% национално покритие на територията на България, благодарение на своя дългогодишен професионален опит и складовите си бази разположени в 5 ключови точки в страната.

Отлично разработената ни и добре развита дистрибуторска мрежа позволява на компанията да има отлични бизнес отношения с почти всички аптеки и болници на територията на България.

  • Към днешна дата успешно работим с над 3 400 клиенти.
  • 5 регионални складови бази в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.
  • 19 000 кв.м обща складова площ
  • Автопарк от 160 автомобила
  • Над 3 400 клиенти – аптеки и болници в цялата страна
  • Над 500 партньори – производители
Надеждно, сигурно и ефективно. В цяла Европа. Ние предлагаме уникално ниво на покритие на европейските пазари. Много от клиентите ни получават доставки няколко пъти на ден, а нашата цел е да гарантираме надеждна и сигурна национална доставка на лекарства – винаги насочена към аптеките и нуждите на техните пациенти. Това е възможно благодарение на нашето разнообразно портфолио от продукти. Доставяйки до 140 000 артикула от 1500 производителя, в зависимост от региона, ние сме лидер на пазара в областта на фармацевтичната търговия на едро в десет европейски държави.