Търговия на едро

Tърговията на едро с фармацевтични продукти е фокусът на нашия бизнес. Като част от PHOENIX Group ние предлагаме редица услуги, осигуряващи ежедневни и безпроблемни доставки на лекарства и други продукти, свързани със здравеопазването. В световен мащаб всеки ден доставяме около 10 милиона опаковки навсякъде, където са необходими. Надеждно, бързо, национално покритие в 27 европейски страни.

ФЬОНИКС Фарма ЕООД осигурява 100% национално покритие на територията на България, благодарение на своя дългогодишен професионален опит и складовите си бази разположени в 5 ключови точки в страната. Отлично разработената ни и добре развита дистрибуторска мрежа позволява на компанията да има отлични бизнес отношения с почти всички аптеки и болници на територията на България. Към днешна дата успешно работим с над 3 500 клиенти.

PHOENIX - Търговия на едро - Складове в България

склад София

склад Пловдив

склад В. Търново

склад Бургас

склад Варна

  • 5 регионални складови бази в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново;
  • 14 000 кв.м. обща складова площ;
  • 650 служители, от които 130 заети в сферата на продажбите;
  • Автопарк от 140 автомобила;
  • Над 3 000 клиенти – аптеки и болници в цялата страна;
  • Над 400 партньора – производители.
Надеждно, сигурно и ефективно. В цяла Европа.

Ние предлагаме уникално ниво на покритие на европейските пазари. Много от клиентите ни получават доставки няколко пъти на ден, а нашата цел е да гарантираме надеждна и сигурна национална доставка на лекарства – винаги насочена към аптеките и нуждите на техните пациенти. Това е възможно благодарение на нашето разнообразно портфолио от продукти. Доставяйки до 140 000 артикула от 1500 производителя, в зависимост от региона, ние сме лидер на пазара в областта на фармацевтичната търговия на едро в десет европейски държави.