Здравен софтуер

Като лидер и водещ новатор на пазара за здравни услуги, Фьоникс Фарма винаги успява да предложи на своите клиенти най-добрите продукти за управление на фармацевтични обекти, като аптеки, дрогерии и складове на едро.


Десетилетията опит и успешно прилагане на всички съвременни технологии са определящи и гарантират за това, че предоставяме най-качествения и актуален софтуер, винаги в крак с пазарарните тенденции и изискванията на регулаторните органи.


Гордеем се, че благодарение постоянното поддържане на обратна връзка с нашите клиенти и партньори сме упели да отговорим на потребностите им и да покрием и най-високите изисквания. Постоянното и неминуемо подобряване и доусъвършенстване на нашите продукти дава на нашите клиенти по-висока конкурентоспособност и устойчивост в бизнес средата.

Аптека Експерт

Аптека Експерт е софтуер предназначен за аптеки, вериги аптеки и дрогерии, като обхваща всички дейности в тях. Основна цел на софтуера е да улесни ежедневната работа на фармацевта и повиши качеството на предлаганите услуги в грижата за пациента.

Аптека централ

Информационната система Аптека Централ е предназначена за управление на верига аптеки, като позволява достъп до всеки един обект в реално време и без нужда от физическото му посещение. Благодарение на систематизираната информация в системата се постига ефективност на работния процес, общ поглед върху бизнеса, контрол, оптимизиране на разходите и др.

За търговци на едро

Софтуерът СКЛАД ЕКСПЕРТ е разработен с фокус върху работата на складове и търговци на едро на лекарствени продукти. Създаден с цел да направи работата с управлението на складово стопанство приятна и безпроблемна

Цени на аптечния софтуер

Поддръжка и контакти

Ние от Фьоникс Фарма Ви предлагаме пълна поддръжка на Вашия здравен софтуер. Нашите специалисти са готови да Ви предложат помоща си седем дена в седмицата.Свържете се с нашите представители по региони и научете повече.
Общи условия за инсталиране, ползване и абонаментна поддръжка на аптечния софтуер „Аптека Експерт“