Телемаркетинг

През 2013 година стартира уникалната по рода си за българския фармацевтичен пазар търговска и маркетингова услуга на ФЬОНИКС Фарма – ТЕЛЕМАРКЕТИНГ. Услугата е предназначена за всички наши клиенти на аптечен пазар, а целта ѝ е да подпомогнем ежедневната им работа, използвайки утвърдени маркетингови инструменти и най-важното – лично отношение.

Към днешна дата сме реализирали над 200 успешни търговски акции, които са резултат на изключително ползотворната ни работа както с нашите партньори, така и с аптеките.

Какво е Телемаркетинг?

ТЕЛЕМАРКЕТИНГ са фокусни акции на един или няколко производителя, които в рамките на 2 седмици предлагат най-атрактивните топ продукти и търговски отстъпки, които аптеките могат да получат само от ФЬОНИКС Фарма. Тези допълнителни отстъпки са договорени специално за нашите клиенти.

Какво е уникалното на услугата Телемаркетинг?

За разлика от всички други търговски акции, които предлагаме, промоциите в ТЕЛЕМАРКЕТИНГА се оферират лично по телефона от специално създаден за целта дилърски екип, обучен във фокусното предлагане на продуктите от всяко промоционално предложение.

Нашата главна мисия е да сме верен и иновативен партньор, който винаги да предлага това, от което нашите клиенти имат нужда и да ги съпътстваме по пътя към успеха!

Контакти

Ясен Генсузов

Мениджър Контакт център