Маркетинг

Ние във ФЬОНИКС Фарма знаем колко е дълъг пътят до добрите идеи и до истински добрите взаимоотношения с партньори и клиенти. Това е процес, който е въпрос на усилена работа и на доверие, което трябва да се извоюва с предлагането на добри идеи, качествени услуги и иновативни концепции.

Една от нашите ценности е вярата, че ако помогнем на нашите партньори – клиенти и доставчици – да бъдат по-успешни в тяхната работа, ние също ще бъдем по-успешни в нашата.

Целта ни винаги е била да се развиваме и да печелим заедно с нашите партньори.

PHOENIX Pharmacy Partnership

PHOENIX Pharmacy Partnership е номер едно в Европа с около 9000 членуващи независими аптеки. Тя предлага на своите членове достъп до портфолио от бизнес възможности, които не могат да бъдат намерени никъде другаде в Европа и са път към успеха.

BETTY Моята аптека

BETTY е маркетинг програма за лоялност на клиенти към аптеките, която се развива в България, Сърбия, Македония и Босна и Херцеговина. Аптеки BETTY са част от партньорската програма на ФЬОНИКС Фарма и към момента наброяват 250 в цялата страна.

PHOENIX Promo

PHOENIX Promo е посветено изключително на текущи промоционални активности и представяне на продукти и се радва на много висока популярност сред нашите клиенти.

Телемаркетинг

ТЕЛЕМАРКЕТИНГ са фокусни акции на един или няколко производителя, които в рамките на 2 седмици предлагат най-атрактивните топ продукти и търговски отстъпки, които аптеките могат да получат само от ФЬОНИКС Фарма.