Услуги

Ние вярваме, че ако помогнем на нашите партньори – клиенти и доставчици – да бъдат по-успешни в тяхната работа, ние също ще бъдем по-успешни в нашата. Портфолиото ни от услуги е разработено с цел да сме предпочитан и доверен бизнес партньор на фармацевтичния пазар, като предлагаме актуални и иновативни услуги във всички бизнес направления.

Търговия на едро

В световен мащаб всеки ден доставяме около 10 милиона опаковки навсякъде, където са необходими. Надеждно, бързо, национално покритие в 27 европейски страни.

Преддистрибуция

Като Ваш партньор, ние предлагаме решения за пълно обслужване на целия цикъл на дистрибуция. Основните услуги включват приемане, складиране, изпращане и обратна логистика.

Болничен пазар

Благодарение на отлично развитата си логистична мрежа и 100%-вото покритие на територията на цялата страна ФЬОНИКС Фарма си партнира изключително успешно с над 200 болници – държавни, общински и частни. 

Ексклузивен бизнес

Отдел Ексклузивен Бизнес на ФЬОНИКС Фарма представя на българския фармацевтичен пазар селектирани продукти на своите партньори-производители, както и маркетиране на аутсорсвани продукти на различни фармацевтични производители.

Фармацевтични услуги

PHOENIX All-in-One предлага решение за сигурен успех чрез комплексен метод, който включва: увеличаване на продажбите, оптимизиране на разходите и процесите.

Аптечен софтуер

Ние във ФЬОНИКС Фарма сме новатори в стартирането на много търговски и маркетингови програми, насочени към подпомагане и подобряване качеството на работата на нашите клиенти и партньори.

Маркетинг

Една от ценностите на ФЬОНИКС Фарма е вярата, че ако помогнем на нашите партньори – клиенти и доставчици – да бъдат по-успешни в тяхната работа, ние също ще бъдем по-успешни в нашата. Целта ни винаги е била да се развиваме и да печелим заедно с нашите партньори.