С грижа за пациента

BETTY е партньорска програма за лоялност, част от европейската мрежа PHOENIX Pharmacy Partnership, в която членуват над 17 000 аптеки от 18 бранда в 14 страни.

Аптеки BETTY, част от партньорската програма на ФЬОНИКС Фарма, в България има от юни 2014 г. Няколко години по-късно броят на аптеките расте и към този момент наброяват над 490 в цялата страна.

Основната цел на BETTY е да помогне на растежа и развитието на бизнеса в аптеката, като я отличи от конкуренцията. Нашата цел е да дадем своята подкрепа в ежедневния бизнес на аптеките, за да имат повече качествено време за своите клиенти.

Чрез нашите B2B и B2C активности се стремим на повишим продажбите и печалбата на нашите партньори, както и да допринесем за по-голяма добавена стойност за крайните пациенти.

BETTY КЪМ КРАЙНИ ПАЦИЕНТИ: 

За много пациенти фармацевтът е най-достъпният здравен специалист и затова обръщаме специално внимание на фармацевтичното обслужване и грижата му за пациента. 

Като интегриран доставчик на здравни услуги сме изключително щастливи, че имаме възможност да стигнем до крайните пациенти и да помогнем директно за тяхното здраве 

  • Пациентски услуги: Вярваме, че всеки човек трябва да има лесен достъп до медицински консултации, а това да доведе до ранна диагностика и навременно лечение. Съвместно с нашите колеги от Ексклузивен бизнес и един от техните водещи продукти - системата Contour Plus Elite успяхме да проследим състоянието на над 2700 пациента. 
  • Списание: Всеки месец аптеките BETTY получават месечно издание на списание BETTY, което е предназначено за крайните пациенти като безплатен екземпляр, който събира в себе си актуални теми, насочени към здравето, препоръки и съвети на здравна тематика, както и разведряващо лайфстайл съдържание. 
  • Препоръка на сезона: В аптеките от партньорската програма BETTY всеки месец се позиционира препоръката на месеца с 10 до 12 продукта, които са подходящи за сезона. 
  • Сайтът на BETTY е канал, чрез който се доближаваме до крайния пациент. Той съдържа цялата актуална информация, широк набор от интересни и полезни теми, както и списък с аптеки. Посещението на сайта позволява на крайния пациент да открие най-близката аптека.