Професионално обучение BETTY 12

Професионалното обучение BETTY 12, организирано от ФЬОНИКС Фарма ще се запомни и ще остане първото по рода си, но не и единствено, събитие. С изцяло нов формат, то даде заявка за качество и класа.

Събитието се проведе в дните 19-21 април, в иновационен форум „Джон Атанасов“ в научно-технологичен парк – София Тех Парк. Презентационният ден откри Управляващият Директор и Председател на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма Николай Колев. Той запозна аудиторията с новостите около PHOENIX group и ФЬОНИКС Фарма България, бъдещи и настоящи проекти и цели.

Наши партньори в лекционната част на деня бяха компаниите Bayer, Химакс Фарма, USB, Аюрведа шанс и GSK. Техни представители и гост-лектори ни запознаха с новости в развитието на техните продукти, проучвания, иновации и технологии.

На изложението фармацевтите имаха възможността да разгледат щандовете на нашите партньори-производители, да поговорят с тях, да научат за нови продукти или условия за продажби. Тук наши партньори бяха фирмите – Анджелини Фарма, Фарма Сейлс, Куайсер Фарма, Витаслим, Дансон, Виварти, Нобел Фарма, Сервие, КРКА, GSK, Медис, USP, Екофарм, Аюрведа шанс, Кондор Медикъл, Ревита, Деспик, Витаголд, Байер, Евофарма, Фортекс, Вьорваг, Хартман, Монтавит и Майлан. А фирма Фито Лайф осигуриха за всички присъстващи мостри на свои продукти.

Втората част на събитието беше отделена за провеждането на дискусионен панел по актуални теми за фармацевтите:

  • Верификация на лекарствените продукти;
  • Специализирана електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти;
  • Наредба № Н-18 за регистриране и отчитане на продажбите.

Всички теми бяха представени в кратка презентация, като след това в дискусията взеха участие както гостите-панелисти, така и фармацевтите в залата с въпроси и коментари. Поканените от нас експерти, които взеха отношение по темите бяха:

  • Маг. фарм. Светослав Крумов – Главен секретар на БФС;
  • Маг. фарм. Саад Алуани – собственик и управител на аптека, член на програма BETTY;
  • Николай Енчев – IT мениджър в Българска организация за верификация на лекарствата;
  • Нина Николова – Мениджър Връзка с клиенти в Българска организация за верификация на лекарствата.

Модератор на панелната дискусия беше Оля Василева – Изпълнителен Директор на Българската Асоциация на търговците на едро на лекарства.

Дискусионният панел предизвика голям интерес сред всички участници и придаде висока добавена стойност на събитието, както с експертното участие на гостите ни, така и с полезността на информацията, която се представи и обсъди.

Ние от ФЬОНИКС Фарма ще продължим да работим за постоянното повишаване на качеството на нашите събития – поднасянето на актуална и задълбочена информация и представянето на последните новости в областта на фармацията са водещи в организацията на нашите обучения за аптеки BETTY!

Ще се радваме да ви посрещнем на следващото професионално обучение BETTY!