Професионално обучение BETTY 10

В дните от 9 до 11 март ФЬОНИКС Фарма България проведе поредното успешно професионално обучение за аптеки, част от маркетингова концепция BETTY. В обучението се включиха 230 фармацевти, 60 представители на нашите партньори доставчици и представителства на производители в България, както и служители на компанията.

Събитието беше официално открито от управляващия директор и председател на управителен съвет на ФЬОНИКС България – Николай Колев. Веселин Кунев – директор продажби и член на управителен съвет представи чисто новата иновативна платформа за аптеки BETTY, която ще скъси дистанцията между доставчиците и аптеките и ще направи съвместната им работа по-конструктивна и по-успешна и за двете страни. Теодора Чулова – ръководител Търговски маркетинг и събития пък проведе гласуване за сформирания консултативен BETTY съвет, който ще има решаваща роля в развитието на програмата. Конферентният ден беше дълъг и натоварен, но и изключително полезен за всички участници. Фармацевтите имаха възможност да се срещнат с представители на фирми на над 30 щанда, както и да получат полезна информация за актуални проблеми, решения и тенденции в 16 лекции. Лектори бяха специалисти в областта си от цяла България, а съдържанието беше поднесено с професионализъм и по атрактивен начин.

Денят завърши с преглед на 2017 година, както и представяне на очаквани тенденции в бранша от специалистите в областта – IQVIA. За да ознаменуваме успешния край на това юбилейно обучение, подготвихме за участниците разкошна тематична вечер с помощта на ГелоРивойс и нашите колеги от ексклузивен бизнес ФЬОНИКС. Гостите на тази емблематична вечер можаха да се пренесат в атмосферата на епохата „Великия Гетсби“ .

Екипът на отдел Маркетинг вече работи по следващото събитие, а позитивната обратна връзка от страна на нашите партньори и клиенти ни вдъхновява всеки път да се стремим все повече да повишаваме качеството на професионалните ни обучения.