Първа среща на консултативен съвет BETTY

При последната среща на аптеки BETTY, която се проведе в началото на месец март в Пловдив, беше проведено гласуване за сформиране на консултативен съвет BETTY.

Този съвет се състои от избрани фармацевти от аптеки BETTY, номинирани от страна на всички участващи в програмата аптеки. Целта е избраните фармацевти да представляват своите колеги, като участват в срещи, на които се презентират, обсъждат и се взимат решения за развитието на програмата.

На 13.04.2018 във ФЬОНИКС Фарма София се проведе първата среща на консултативния съвет BETTY. На това събиране присъстваха избраните членове на съвета, както и представители на ФЬОНИКС Фарма.

Бяха разгледани последните новости в програмата, както и планираните нови проекти в близкото бъдеще. Подробно бе обсъдена стартиралата в началото на месец април търговска уеб платформа и как тя може да е максимално ефективна както за доставчиците, така и за аптеките.

Освен новите проекти бяха обсъдени и вече активните и познати маркетингови и търговски инструменти в рамките на програмата BETTY – промоционалния пакет, продуктите от онлайн магазина, визуалната идентификация на аптеките, рекламирането на програмата към крайните потребители, както и цялостната комуникация.

Организирахме и кратко посещение на склада ни, за да покажем на нашите клиенти процесите по обработката на техните поръчки и приготвянето им за доставка.

В заключение можем да кажем, че тази първа среща на консултативен съвет BETTY беше доста полезна и интересна за всички участници. Уверени сме, че по този начин заедно ще съумеем да работим по-ефективно в името на успешното развитие на програмата.