От месец април 2020 ФЬОНИКС Фарма пое ексклузивното представителство на Вигантол и Фемибион за България

От 1 април 2020 ФЬОНИКС Фарма пое ексклузивното представителство за България на марките Вигантол и Фемибион, собственост на P&G.

Да бъдем предпочетени като партньор на компания от такъв мащаб е потвърждение, че сме доказали своя професионализъм и способността си да разбираме и отговаряме на нуждите на нашите клиенти.

  • ВИГАНТОЛ 20 000 IU/ML (cholecalciferol) е лекарствен продукт по лекарско предписание, лидер на пазара на витамин D в България.
  • ФЕМИБИОН 1 и ФЕМИБИОН 2 са хранителни добавки, които подпомагат майката и нейното бебе от момента на планиране на бременността до раждането и в периода на кърмене.

С новите две водещи марки в портфолиото ни, отдел Ексклузивен бизнес разширява терапевтичните области, в които оперира. Така ще достигнем до по-голям кръг от медицински специалисти, фармацевти и пациенти и това ще затвърди лидерската ни позиция като водеща компания на пазара на здравни услуги в България.

Повече за THE PROCTER & GAMBLE COMPANY (P&G)
Компанията е един от най-големите производители на потребителски стоки в световен мащаб с портфолио от добре познати, качествени и водещи брандове като: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Vicks®, Whisper® и др. Централата на компанията се намира в САЩ, но е представена в над 70 държави по целия свят, с приходи от почти 68 милиарда долара (2019г).

В края на 2018 год. P&G обяви придобиването на бизнеса с продукти, предназначени за потребителско здраве от Merck KGaA за 3,4 милиарда евро. С това P&G става една от най-големите компании и в този сегмент в глобален мащаб. Придобиването на този бизнес добавя разнообразни и бързорастящи брандове към портфолиото на компанията и ѝ помага да разшири географското си присъствие и да стане водеща компания в определени категории в част от 15-те най-големи ОТС пазара в света.

Екипът на ФЬОНИКС Фарма

Снимка: Internet