Новият сайт за поръчки на ФЬОНИКС Фарма – b2b.phoenixpharma.bg

Представяме ви новия сайт за поръчки на ФЬОНИКС Фарма, който вече е факт и работи на пълни обороти. Да направим работата ни с нашите клиенти и партньори още по-лесна и продуктивна беше водещата ни цел при разработването на сайта. Ето защо тук има много нови функционалности, създадени за да помогнат на нашите клиенти да са по-бързи и прецизни в ежедневната си работа. Освен атрактивен дизайн, сайтът предлага и редица нови функционалности. Ето една част от тях:

Нова визия на промоциите – предлага възможност за търсене в рамките на текущите промоции, както по продукт, така и по производител.
Подобрено търсене на продукти – може да се избере търсене, както в заглавието, така и в описанието, което дава възможност за търсене по генерично наименование. Друга полезна функция е „Предложение при грешно изписване“, която предлага най-близките до изписаното наименования.
Бърз бутон за добавяне на артикул от списъка с доставените откази –
чрез този бутон за добавяне може да се поръча директно от доставените откази, без да е необходимо да се генерира нова фактура.
Меню за бързи бутони –
някои от най-използваните функционалности в ежедневната работата на нашите клиенти, извадени като бързи бутони вляво на начална страница. Платформата дава възможност за промяна според специфични нужди на всеки клиент.
Нов профил „Централен офис“ за собствениците на повече от една аптека –
тук клиентите ни с повече от една аптека могат да обединят профилите на аптеките си, като сами определят нивата на достъп на различните акаунти. Могат да правят заявки за всички или за отделни аптеки, както и да разпределят количества по обектите си и още много други полезни функции.
Списък с поръчки (ордери) от представителите на производителите с информация на статуса на изпълнение на поръчките – нашите клиенти могат да проследяват какво от договорените количества с представител ще пристигне при тях, с оглед текущите наличности в склада, а имат лесен и бърз достъп до тази информация.
Визуализация на таргетните продукти от платформата BETTY – платформата за таргети и отстъпки за аптеки BETTY вече е интегрирана в новия сайт за максимално улеснение на работния процес.
Финансов модул – този сектор има три важни и изключително полезни раздела: Издадени фактури – може да се генерира справка за издадени фактури за избран период; Неплатени фактури – основен критерий за подреждане на тези документи е падежът на плащане. Ако аптеката има просрочени фактури, те не само ще излизат най-отпред, но и ще бъдат маркирани в цвят; Описи на плащания – тук се виждат всички генерирани от описи, за лесен и бърз достъп до справки за направени плащания.

И това не е всичко, което новият ни сайт за електронни поръчки предлага. За допълнителна информация колегите ни регионален търговски представители са на линия за всякакви въпроси.

Разработването на нови функционалности и развитието на нашия сайт продължава и след неговия старт. Очаквайте още!

С уважение,
Екипът на ФЬОНИКС Фарма