Ние, част от групата ФЬОНИКС

Групата ФЬОНИКС развива дейност в областта на фармацевтичната търговия на едро и преддистрибуцията с 224 обекта в 29 държави, като снабдява аптеки, лекари и медицински заведения с лекарства и здравни продукти. Портфолиото се допълва от многобройни други продукти и услуги за клиенти на аптеки - от помощ при консултиране на пациенти, през модерни системи за управление на стоки до програми за сътрудничество с аптеки.
home

Групата ФЬОНИКС развива дейност в областта на фармацевтичната търговия на едро и преддистрибуцията с 224 обекта в 29 държави, като снабдява аптеки, лекари и медицински заведения с лекарства и здравни продукти. Портфолиото се допълва от многобройни други продукти и услуги за клиенти на аптеки - от помощ при консултиране на пациенти през модерни системи за управление на стоки до програми за сътрудничество с аптеки. Около 17 000 аптеки в 18 държави са членове на някоя от програмите за партньорство и сътрудничество на групата ФЬОНИКС.

Компанията предлага здравна логистика и други услуги за фармацевтичната индустрия по цялата верига на доставки. Групата ФЬОНИКС управлява и над 3200 собствени аптеки в 17 европейски държави, в които около 185 милиона пациенти годишно получават освен лекарствата си и експертни съвети от фармацевти.