Мерки за превенция и контрол във ФЬОНИКС Фарма

Уважаеми партньори,

Втората вълна на разпространение на Covid-19 и динамичното положение в страната изискват все по-голям фокус върху превантивните действия от всички компании с цел подпомагане и справяне със ситуацията.

Ръководството на ФЬОНИКС Фарма ЕООД е предприело и постоянно адаптира стриктни мерки за превенция и контрол с цел осигуряване на здравето и безопасността на нашите служители и партньори, както и подсигуряване на бизнес процесите в компанията.

В изпълнение на последните решения на Министъра на здравеопазването, любезно бихме искали да Ви информираме, че въвеждаме следните допълнителни правила на територията на ФЬОНИКС Фарма:

  1. Всички външни лица (в това число клиенти, доставчици и посетители) задължително носят маски и ръкавици на територията на компанията (вкл. открити пространства).
  2. Влизането на външни лица в помещенията на ФЬОНИКС Фарма (в т.ч. офиси, складове, общи помещения и др.) е строго забранено.
  3. При приемане или предаване на стока всички външни лица изчакват реда си в автомобила си, а по време на предаване или приемане на стока задължително носят лични предпазни средства.

Уверени сме, че ще проявите разбиране и вярваме, че всички заедно с постоянство, дисциплина и ангажираност ще спомогнем за по-бързо преодоляване на ситуацията. При настъпили промени ще Ви държим своевременно информирани.

Бъдете здрави!

С уважение, екипът на ФЬОНИКС Фарма ЕООД