„Keep Flying“ – стратегическа среща и тиймбилдинг на мениджърския екип на ФЬОНИКС Фарма

Месец юли започна с традиционната за лятото стратегическа среща на мениджърския екип на компанията. Събирането се състоя в комплекс Катарино и премина под мотото „Keep Flying”.

Основна цел на срещата беше да определим стратегически важните цели на компанията в дългосрочен план, да очертаем новите хоризонти и предизвикателства пред нас, както и да набележим новите проекти, които ще осъществим заедно като екип.

По традиция стратегическата среща започна с презентация на всички нови мениджъри и директори на отдели в компанията. Те представиха своите екипи и работата им, направиха анализ на изминалата година и начертаха пътя на предстоящите проекти в следващите пет години.

Срещата продължи с тиймбилдинг игри и активности, които да покажат, че освен да работим, ние, от ФЬОНИКС Фарма, знаем и как да се забавляваме. Групови игри с търсене на съкровища, стреляне с лък, преминаване през препятствия бяха само малка част от заниманията за сплотяване, които бяхме подготвили за това събиране.

За финал на тази чудесна и ползотворна среща, всички се включиха в пускането на хвърчила – олицетворение на мотото ни „Keep Flying” и символ на непрестанния ни стремеж към покоряването на нови хоризонти.

Тръгваме си от тази среща заредени с много ентусиазъм, енергия, желание и усмивки да разперим криле и реализираме всички нови проекти, така че да продължим да бъдем предпочитаният бизнес партньор и интегриран доставчик на здравни услуги в България!