Как изкачваме върхове във ФЬОНИКС – вътрешна инициатива за служители

За втора поредна година организираме вътрешната ни инициатива за служители „Изкачете върха с ФЬОНИКС“. Тя е вдъхновена от нашия стремеж да насърчаваме здравословния начин на живот, грижата за природата, да възпитаваме родолюбие и не на последно място – от нашата мисия да доставяме здраве!

Първото издание на програмата стартира през 2021 година, когато по повод 25-тата годишнина на компанията, решихме да направим нещо различно и обединяващо за служителите. Целта беше в рамките на 4 месеца всеки, който се включи в инициативата, да изкачи 25 планински върха в България, да събере нужните точки и като награда за своите усилия – да спечели чудесна награда.

Радваме се, че много колеги се включиха и заедно покориха всички или голяма част от предложените дестинации, споделиха време заедно, запечатаха в снимки своите пътешествия и се насладиха на прекрасната ни природа.

Добрата ни кауза беше насочена към здравето на природата и отпечатъка, който оставяме след себе си. Призовахме нашите служители при всяко посещение на избран от тях планински връх да събират отпадъците, които срещат по своя път.

Тази година предстои второто издание на „Изкачете върха с ФЬОНИКС – 26 нови дестинации за здраве“. За това издание, освен планински върхове към предизвикателството за здраве, сме добавили и други дестинации – пещери, екопътеки, езера и водопади. 26 красиви кътчета в България, които да посетим заедно.

В сърцето и на тази кампания е грижата за нашето здраве и здравето, което природата ни дарява, а добрата ни кауза отново ще е свързана с това да почистим отпадъците, които срещнем по пътя си. Има и много новости, част от второто издание на инициативата, но основната ни цел е да излезем от офиса и дома, да прекараме време заедно и да споделим всички емоции, които споделеното пътуване може да ни донесе.

Инициативата си има свой сайт, където всички колеги могат да разгледат новите дестинации и да изберат своето следващо пътешествие, да споделят снимки, както и да следят временното си класиране в листата на най-активните участници.

Вярваме, че тази година инициативата ще вдъхнови още повече служители и заедно ще покорим новите ни 26 дестинации за здраве!