Интегрираният доставчик на здравни услуги ФЬОНИКС Фарма с нов дистрибуционен и офис център във Варна

Уважаеми партньори,

На 19.01.2022 г. в Логистичен парк BPD в град Варна, отвори врати нашият шести дистрибуционен център на територията на България.

Откриването на новия, модерен и високо технологичен дистрибуционен и офис център във Варна ще ни даде възможност да сме по-близо до своите клиенти в региона, да бъдем техен доверен и предпочитан партньор.

„С предприемането на тази стъпка от развитието си, ние от ФЬОНИКС Фарма, заявяваме своя ангажимент за бъдещ устойчив растеж и развитие като интегриран доставчик на здравни услуги. През годините винаги сме били и ще продължим да бъдем водени от нашата най-важна мисия – да доставяме здраве всеки ден на българското население”, коментира Николай Колев, Управляващ директор и председател на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма.

В новия център се помещават оперативни офисни помещения, представителен офис и складови помещения. Модерната конвейерна и стелажна система, изградена според всички изисквания за добра дистрибуционна практика, ще обслужва над 220 клиента – аптеки, дрогерии и болници от Варна, Добрич, Шумен и региона.

Новият център ще подпомогне развитието не само на дистрибуционната дейност на компанията, но и на всички останали бизнеси, предлагащи здравни услyги – ексклузивно представителство на над 7 фармацевтични производители, между които са GSK, Klosterfrau, Pohl Boskamp, здравен софтуер, медицински изделия.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

  • 1600 кв.м. оперативни и складови помещения
  • Функционално офис пространство
  • Модерна конвейерна и стелажна система
  • Изграден според всички изисквания за добра дистрибуционна практика
  • Обслужване на 220 клиента – аптеки, дрогерии и болници
  • Покритие на региони Варна, Добрич и Шумен
  • Отлична и комуникативна локация

Удобната ни локация в най-големия логистичен парк във Варна ще бъде домакин на бизнес срещи на високо международно ниво, както и ще спомогне за осъществяването на надеждни и ефективни бизнес партньорски отношения.

Пожелаваме си много успешни партньорства!

Екипът на ФЬОНИКС Фарма