Хора и култура

В тази секция може да научиш повече за атмосферата, културата и комуникацията в нашата компания.

Ние във ФЬОНИКС Фарма споделяме една кауза – да допринасяме за по-доброто бъдеще на здравеопазването. Вярваме, че в основата на успеха ни са хората. Хора, които споделят идеите си, имат активна позиция и искат да са по-добри във всичко, всеки ден. Ако вярваш в културата „да растем заедно“ и споделяш каузата ни в името на здравето на българското общество, присъедини се към нас. Хора, които подкрепяме, ценим и развиваме. Хора, на които предлагаме не само стабилността и сигурността на компания, която е пазарен лидер и предпочитан международен партньор за директен достъп до здравни услуги и продукти, но и възможността да допринасят за иновативната ни бизнес стратегия и непрестанно развиващите се технологии, които създаваме. 

Ако вярваш в културата „да растем заедно“ и споделяш каузата ни в името на здравето на българското общество, присъедини се към нас.

Ние ценим отговорността и инициативата и поощряваме смелостта. За нас са важни честността, желанието да помагаш на другите, уважението, благодарността и старанието. Държим на това комуникацията да е мотивираща и подкрепяща и хората да се чувстват свободни да изразяват своето мнение. 

Грижим се в живота на компанията да има инициативи, свързани със здравословния начин на живот, подкрепата на социални каузи и укрепването на екипния дух.