ФЬОНИКС Фарма взе участие в третото издание на Националната студентска конференция по фармацевтични и химични науки

Третото специално издание на Националната студентска конференция по фармацевтични и химични науки се проведе под покрива на Факултета по химия и фармация на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през изминалата седмица.

То се състоя под патронажа на проф. дфн. Анастас Герджиков, Ректор на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, маг. – фарм. Богдан Кирилов Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по лекарствата и маг. – фарм. Велина Григорова, Председател на Управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз.

Студентското събитие, посветено на десетата годишнина от преобразуването на Химическия факултет във Факултет по химия и фармация и поставяне началото на преподаване на медицинската специалност „Фармация“ в СУ „Св. Климент Охридски“, събра на едно място студенти, преподаватели и представители на много компании от фарма бранша.

Ексклузивното представителство на ФЬОНИКС Фарма беше част от официалните партньори и лицето на компанията на този форум. Колегите ни представиха пред бъдещите магистър-фармацевти и гости на събитието своето портфолио, като обърнаха специален фокус върху най-новото попълнение – продукта за краткосрочно допълнително лечение при възпаление на лигавицата на устата и гърлото с типични симптоми като болка, зачервяване и подуване – Октеангин.

На приветливия ни изложбен щанд освен да се запознаят с продуктите, които представляваме и да получат допълнителна информация за тях, всички присъстващи имаха възможността да се запознаят и с нашите колеги Александър Кепев, медицински представител, Костантина Войкова, специалист търговски маркетинг Ексклузивен бизнес и Евгения Стаменова, продуктов специалист Ексклузивно представителство.

Освен с изложбен щанд, ФЬОНИКС Фарма се включи и в лекционната част на събитието. Колегите ни Даниел Данов, ръководител медицински екип и Даниел Владов, експерт подбор на персонал, представиха пред студентите компанията ни като интегриран доставчик на здравни услуги и бъдещ работодател, място за професионално и личностно развитие и като една чудесна и уникална възможност за опознаване на процесите, обхващащи голяма част от фарма бизнеса в България.

Благодарим за поканата да станем част от този чудесен форум и вярваме, че в лицето на бъдещите магистри по фармация сме открили своите бъдещи колеги и партньори.