ФЬОНИКС Фарма България разширява складовата си база в София

Нов склад за преддистрибуция на ФЬОНИКС Фарма, пазарният лидер за дистрибуция на лекарствени продукти в България, отвори врати в град София.

Разширяването на складовата база идва в отговор на нарастващите нужди, както на компанията, така и на нейните партньори и клиенти. Новото помещение за пред-дистрибуция се намира в кв. Надежда, ул. Илиенско шосе №8. Сградата е с големина 1000 кв. м. и включва офиси, сервизна и складова част. С отварянето на новия склад броят в страната им става общо 6, от които 3 са разположени на територията на София.

Очаква се складът да заработи с пълна сила от месец март. Новооткритата база за преддистрибуция на ФЬОНИКС Фарма е получила разрешителни за търговия на лекарствени продукти и медицински изделия, като преди броени дни финално беше издадено и разрешително за търговия на храни и хранителни добавки.

С отварянето на третия склад в София ФЬОНИКС Фарма ще бъдат отворени и нови работни места във фирмата. Плановете на компанията са базата за преддистрибуция да функционира в помощ на основните партньори, а също и за разширяване на бизнеса.