Есента: време да използваме гласа си по най-вдъхновяващия начин с ГелоРивойс

С напредването на есента и смяната на сезоните, време е да се погрижим за здравето на гърлото. Това е важно особено за хората, които работят основно с гласа си. Именно с мисъл за тях и за профилактиката на гърлото, през този междинен сезон решихме да поставим фокус върху представянето на иновативния ни продукт ГелоРивойс и неговите чудодейни свойства.

ГелоРивойс помага на гърлото бързо и ефективно, чрез образуване на предпазващ филм върху лигавицата на гърлото и гласните връзки. Дългосрочно подобрява дрезгавия глас чрез дълготрайно овлажняване на гърлото и гласните връзки и стимулира слюнкоотделянето. В резултат защитният слой и овлажняването са дълготрайни, раздразнените участъци са защитени и могат бързо да се възстановят. И гласът и гърлото отново са в чудесна форма!

Мотивирани от това, още в началото на сезона (месец септември) започнахме активно да споделяме с потребителите на Facebook страницата ни колко е важно да обръщат внимание на гласа си, за да могат го използват по най-вдъхновяващия начин. Избрахме и чрез игра да подарим нещо специално на онези от тях, които истински обичат музиката и пеенето. Двадесет наши Facebook приятели и почитатели получиха като подарък слушалки, а един истински щастливец спечели голямата награда – домашна караоке система.

Ще продължим активно комуникацията на ГелоРивойс и през следващите месеци, когато със зимните температури гърлото и имунната ни система са изложени на още по-голям риск.

През месец ноември в градовете София, Пловдив и Русе наши промоутъри ще посетят редица фармацевтични обекти с цел да разкажат повече за благотворното действие на ГелоРивойс. Предвидили сме и мостри, чрез които клиентите на обектите ще имат възможност и да изпробват продукта и да се убедят сами в чудесния резултат.

Очаквайте в следващите дни повече информация къде и кога можете да посетите нашите промо акции. Последвайте и страницата ни във Facebook, където ще намерите полезни съвети за профилактика на гърлото и възможност да се включите в нашите игри с все по-атрактивни награди!