Джуниър-ангин близалки с награда „Продукт на годината“

Имаме удоволствието да съобщим, че ексклузивният ни продукт Джуниър-ангин близалки е победител в категория „Медицински изделия и лекарствени продукти за деца“ в годишното награждаване „Продукт на годината“.

Джуниър-ангин близалки са с уникален състав и много подходящи за малки деца с възпалено гърло (над 3-годишна възраст). Специално подбраните натурални активни съставки (исландски лишей и калциев пантотенат) повлияват симптомите на възпаленото гърло. При смучене на близалките, активните съставки покриват лигавицата на устата и гърлото и образуват защитен слой, който успокоява възпалението и предпазва от проникване на патогени. Допълнително овлажняват възпалената и суха лигавица и повлияват болката в гърлото.

Продукт на годината“ е първата и най-голяма награда за иновации в продуктите и услугите в потребителския сектор. Програмата е в България от 2016 година, а през 2017 бяха връчени първите награди в 19 различни категории. Наградата се връчва на победителя от всяка категория, като той е избран в резултат на национално представително проучване сред 2000 респонденти, осъществено от водещата агенция за маркетингови изследвания Nielsen Bulgaria.

Официалното награждаване на всички победители се проведе на 23.04.2018 от 19.00 ч. в Sofia Event Center, а ние сме изключително радостни и благодарни за оказаната чест и гласуваното доверие от страна на потребителите в България.

Повече за продуктите Джуниър Ангин можете да намерите на http://www.neo-angin.bg/junior-angin.html