Благотворителен коледен базар във ФЬОНИКС Фарма

На 20-ти декември, за втора поредна година, в офиса на ФЬОНИКС Фарма в град София се състоя благотворителен коледен базар в подкрепа на доброто и добрите каузи.

Целта на този базар бе заедно да помогнем на избрани каузи, като изработим или закупим изделие с благотворителна цел. Тази година се включиха 31 автори, като участваха колеги не само от София, но и от Велико Търново. Отново имаше огромно разнообразие от продукти – вкусни домашно приготвени сладки и солени вкусотии, греяно вино, интересни напитки, картини, ръчно изработени картички, декорации, украси за дома.

Само за няколко часа успяхме да съберем над 2 000 лв., които ще бъдат преведени по сметките на избраните каузи. Тази година предложихме разнообразни каузи, за да може всеки да открие своята и да стане част от доброто. За този базар избрахме да подкрепим: Резиденция баба, Ателие Прегърни ме, Социална чайна, Български планинарски съюз, Бандата на 1500-те. Освен тези пет каузи има и още две, на които ще продължим да помагаме и през новата година. Това са каузите Капачки за бъдеще и кутията ни за дарения в подкрепа на детето на наш колега.

Благодарим на всички за това, че станаха част от това чудесно събитие. Благодарим на тези, които отделиха време и вложиха много любов и старание, което споделиха. Благодарим и на колегите, които наминаха, за да ни видят, да опитат от вкусотиите или да си купят по нещо, с което да подкрепят избраните каузи. Надяваме се, че всички които не успяха да са заедно с нас, ще се включат следващата година.

Повече за каузите и начините да им помогнете можете да научите от линковете по-долу: