Професионално обучение BETTY XI

В дните от 28 до 30 септември ФЬОНИКС Фарма България проведе единадесетото по ред професионално обучение за аптеки, част от маркетингова концепция BETTY.

В обучението се включиха 210 фармацевти и 60 представители на нашите партньори -доставчици и представителства на производители в България, както и служители на компанията. Събитието ни стана домакин на изложение с щандове на 30 фирми, а програмата включваше 12 презентации на наши партньори.

И този път конферентният ден започна с обръщение от управляващия директор и председател на управителен съвет на ФЬОНИКС България – Николай Колев. Веселин Кунев – директор продажби и член на управителен съвет представи новия сайт за поръчки на компанията, който предлага иновативни решения, които да оптимизират ежедневния работен процес и да доведат съвместната ни работа с аптеките до още по-успешни резултати. В програмата включихме и така важната за аптеките тема за предстоящия процес по верификация на лекарствата. Представител на ИТ отдела на ФЬОНИКС Фарма заедно с представител на Българската организация за верификация на лекарствата организираха изключително полезно своеобразно обучение и отговориха на всички въпроси в залата.