BETTY Моята аптека – отново заедно!

Над 300 фармацевти и представители на фарма производители се събраха на професионалното обучение „BETTY Моята аптека“, което се проведе в дните 10-12 юни в хотел Рила, Боровец. То протече под мотото “Отново заедно”.

Избрахме това послание, защото за нас от ФЬОНИКС Фарма, тези две години бяха време, в което имахме възможност да проучим нови идеи и да вложим усилия в създаването на един различен и модерен формат на това събитие с дългогодишни традиции в нашата компания.

Събитието започна още в петъчния ден, когато нашите партньори-изложители имаха възможността да се срещнат с фармацевтите и да представят своите нови продукти и условия. Изключително горди сме, защото това събитие събра рекордния брой от 40 партньори-изложители.

Вечерта завърши с коктейл в приятна музикална компания и с програмата на ансамбъл „Етника“, които забавляваха гостите с чудесните си танцови и театрални умения. Тази вечер беше специален комплимент към всички присъстващи от нашия партньор – фирма World Medicine.

В събота беше същинската част на нашите конферентни събития. Вместо познатите лекции, разделени в няколко блока, новият елемент на това събитие бяха workshop срещи с представители на 4 фирми – Валентис, Фарма Трейд, Ведра Интернешънъл и Уисел Фарма.

Фармацевтите бяха предварително разделени на четири групи. Всяка workshop среща беше с времетраене от по 30 минути, след което участниците имаха възможност да зададат своите въпроси, да участват в различни томболи с награди или да се включат в практически занимания, организирани от нашите партньори.

След края на всяка среща, групите сменяха своите места. Така всички присъстващи имаха възможност да чуят представянията на нашите лектори и да осъществяват по-близкък и личен контакт с тях.

След почивка за обяд и разглеждане на продуктови щандове, всички се завърнаха в залата, за да присъстват на презентациите на Николай Колев, управляващ директор и председател на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма и Веселин Кунев, директор продажби и член на Управителния съвет на компанията.

Николай Колев сподели какво стои зад растежа на Група ФЬОНИКС и ФЬОНИКС Фарма България през изминалите две години, както и какво предстои по отношение на инвестиции, иновации, проекти и нови инициативи.

Веселин Кунев разказа за развитието на партньорската ни програма BETTY през следващите месеци и какви нови активности за клиенти и пациенти ще бъдат създадени.

По традиция конферентната вечер завърши с гала вечеря с любезната подкрепа на партньорите ни от Фарма Трейд и специалното участие на обичаната естрадна певица Силвия Кацарова.

За пореден път успяхме да изненадаме гостите ни и записахме нови рекорди:

  • Над 300 гости – фармацевти и представители на фирми;
  • Изцяло нов, иновативен и атрактивен формат – workshop срещи с представители на нашите партньори;
  • 40 изложбени щанда – абсолютен рекорд на участниците до този момент;
  • 2 дни, в които всички гости имаха възможност да посетят изложбените щандове, да се запознаят с новостите при различните представители и да се възползват от специалните оферти, предлагани само в рамките на събитието BETTY Моята аптека.

Искаме да благодарим на всички партньори за подкрепата и доверието на всички наши гости за това, че уважиха нашето събитие.

Благодарим и за обратната връзка, която получихме на място, за милите и окуражителни думи. Ние ще продължим да работим в посока да сме все по-добри и иновативни.

Ще се радваме да ви посрещнем на следващото професионално обучение BETTY!