Фирмата е създадена през 2016 г. чрез придобиването от Panasonic Healthcare Holdings на Bayer Diabetes Cаre.

Ascensia Diabetes Care е глобална компания, посветена на подобряването на здравето и живота на пациентите с диабет. Включвайки световноизвестната гама от системи за контрол на кръвната захар CONTOUR, ние се ангажираме да добавим към нашето портфолио по-иновативни и променящи живота продукти.

ascensia-01

Ascensia Diabetes

Фирмата е създадена през 2016 г. чрез придобиването от Panasonic Healthcare Holdings на Bayer Diabetes Cаre. Ascensia Diabetes Care е глобална компания, посветена на подобряването на здравето и живота на пациентите с диабет.

Включвайки световноизвестната гама от системи за контрол на кръвната захар CONTOUR, ние се ангажираме да добавим към нашето портфолио по-иновативни и променящи живота продукти.
Нашата цел е да осигурим продукти и решения за пациентите с диабет, които дават максимално положителна, ежедневна полза. Искаме да сме сигурни, че диабетът не пречи на бъдещето на хората и това им позволява да живеят като максимално ползотворни хора. Ние от Ascensia Diabetes Care искаме да посрещнем нуждите на пациентите чрез нашите иновации и специализиран опит в областта на диабета. Създаваме висококачествени решения и прецизни инструменти, които помагат на пациентите да управляват състоянието си и да поемат отговорност за живота си. Иновациите са в нашата ДНК и ние сме гъвкави, предприемачески и динамично настроени по начина, по който работим.

Гордеем се с нашето наследство като водещ доставчик на решения за диабетно лечение. Ние сме развълнувани от това, което искаме да постигнем в близко бъдеще и продължаваме да надграждаме на основата на дългогодишния ни опит в диабета.

От месец април 2015 г., ФЬОНИКС Фарма е ексклузивен представител за България на глюкомери и тест ленти на Контур плюс (Contour™plus).

www.ascensia.com
www.diabetes.ascensia.bg