Академия EduPharma

На 10-11.11.2018 г. в хотел Метрополитън, град София беше проведено шестото издание на академия EduPharma – професионално обучение за собственици и управители на аптеки.
Темата на тазгодишната среща беше „Ефективните продажби“, а водещ консултант на събитието беше Ивайло Кунев от In Your Hands.

Срещата беше открита от нашия Управляващ директор и Председател на УС г-н Николай Колев, който приветства всички присъстващи и представи успешното развитие на компанията ни. Програмата продължи с няколко работни сесии, които имаха за цел да помогнат на присъстващите да усвоят ефективните процеси за водене на преговори, да формулират и прилагат подходящи тактики при водене на преговори, да подобрят комуникативните си умения, както и да усвоят тънкото изкуство да разпознават мотивите и интересите на срещуположната страната, така че да достигнат до търсения изход от всички преговори, в които вземат участие.

През втория ден се фокусирахме върху нашите спонсори и гост-лектори. Партньорите ни от Actavis взеха активно участие в програмата с две изключително интересни презентации. Д-р Свилен Стрезов направи корпоративно представяне, а след него д-р проф. Георги Момеков продължи с презентация „PPI – Гастроцид и Гастроцид Езо“.

Партньорите ни от IQVIA в лицето на Ирена Тонева представиха темата „Аптеки от бъдещето“.

До края на срещата продължихме с още тайни от психологията на преговорите и всички завършихме деня по-самоуверени и готови да посрещнем предизвикателствата на предстоящите преговори.

Още веднъж бихме искали да благодарим на всички участници в обучението, на нашите партньори In Your Hands, както и на нашия главен спонсор и партньор Actavis.