25 години ФЬОНИКС Фарма

През месец февруари 2021 г. ФЬОНИКС Фарма България навършва 25 години! Години, в които бяхме и ще продължаваме да бъдем неотлъчно до Вас.

Днес, ние уверено можем да заявим, че пътят, който извървяхме и по който ще продължаваме да вървим, е пътят към успеха. От дистрибутор на лекарствени средства, ние се превърнахме в интегриран доставчик на здравни услуги и предпочитан партньор в здравеопазването. Освен търговия на едро, ние предлагаме на нашите клиенти и партньори услуги като: пълно обслужване на марката от Ексклузивно представителство, аптечен софтуер, партньорска програма за аптеки BETTY, пред-дистрибуция и много други.

ФЬОНИКС не спира своето развитие. Това го доказва дори погледът към изминалата година с нов склад за пред-дистрибуция, разширен склад в Пловдив, онлайн подаване на рекламации, нови партньорства, сертификация ИАСУТД, първи одобрен от НАП софтуер за управление на продажби и други. След всичко постигнато нашият поглед продължава да бъде фокусиран напред в иновациите и дигитализацията.

Уважаеми клиенти, партньори и колеги, ние сме тук, до Вас – уверени, силни, нужната Ви опора в точния момент. Благодарим Ви, че и Вие сте с нас!

от ФЬОНИКС Фарма