ФЬОНИКС Фарма отпразнува отварянето на новия дистрибуционен и офис център във Варна

През изминалата седмица семейството на ФЬОНИКС Фарма България официално отпразнува откриването на новия дистрибуционен и офис център във Варна.

Събитието събра в BPD Логистичен парк фармацевтичната гилдия на региона, партньори и служители на компанията. Представянето бе уважено от декана и зам.-декана на факултета по фармация към Медицински университет Варна, проф. д-р Петко Маринов и доц. Величка Андонова.

„Това е стратегическа стъпка към развитието на компанията като интегриран доставчик на здравни услуги и още една възможност да бъдем по-близо до нашите клиенти и партньори в региона.“, заяви Управляващият директор и председател на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма България, Николай Колев.

Да разкажат за новия дистрибуционен център и покажат процеса на организация на работа бяха дошли директорите „Логистика и операции“ и „Продажби и пазари“, Цветомир Стоянов и Веселин Кунев. Новаторството в оперирането с фармацевтични продукти, модерната инфраструктура и добрите практики в бизнеса бяха малка част от програмата на събитието.

В специален поздравителен адрес деканът на фармацевтичния факултет към МУ Варна заяви:

„Вярвам, че откриването на новия високотехнологичен дистрибуционен и офис център ще ви даде възможност да сте доверен и предпочитан партньор в региона, който успява качествено и в най-кратки срокове да откликва на потребностите на своите клиенти.“

ФЬОНИКС Фарма изказва специални благодарности към всички колеги, които спомогнаха логистичния и офис център в морската ни столица да отвори врати.