Професионално обучение BETTY Моята аптека 2024

От 26 до 28 април в Боровец се състоя традиционното ежегодно професионално обучение BETTY Моята аптека, което протече под надслов „С грижа за вас“.

Събитието даде възможност на над 250 фармацевта да посетят пет специализирани workshop семинара, акредитирани от Българския фармацевтичен съюз и да се срещнат с водещи фармацевтични компании, които им представиха актуална информация за своите OTC продукти и хранителни добавки, сред които много нови за пазара продукти.

Програмата на събитието имаше и презентационен панел, в който участниците имаха възможността да чуят новостите в тенденциите на фармацевтичния пазар от IQVIA и да се запознаят с бъдещите планове за развитие за партньорската програма BETTY, представени от Николай Колев, управляващ директор и председател на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма и Веселин Кунев, директор Продажби и член на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма.

BETTY е партньорска програма за лоялност, част от европейската мрежа PHOENIX Pharmacy Partnership, в която членуват над 17 000 аптеки от 15 бранда в 18 страни.