Официален старт на стажантската програма на ФЬОНИКС Фарма

С „Добре дошли“ тази седмица посрещнахме най-новите попълнения на компанията – нашите стажанти!

На лична среща на стажантите с Николай Колев, Управляващ директор и Председател на управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма, официално дадохме началото на стажантската програма на компанията за 2022 година.

Деветимата нови таланти, които ще са част от различни отдели на ФЬОНИКС Фарма през следващите от 4 до 6 месеца, се запознаха и с Цветомир Стоянов, Директор Логистика и член на Управителния съвет и Даниел Владов, Експерт подбор и обучение на персонала.

Стажантската програма се реализира за втора поредна година и има за цел да даде възможност на млади таланти да се запознаят с различни аспекти от работата ни и да се развият в голяма компания, като ФЬОНИКС Фарма.

От първото издание на програмата, през 2021 година, 90% от всички стартирали стажанти продължиха своя кариерен път в компанията и вече цяла година са част от екипа на ФЬОНИКС Фарма.

Пожелаваме на стажантите ни много успех и вдъхновение по пътя, който им предстои. Ние с радост ще ги водим по него и ще им покажем как идеите и мечтите стават реалност!