Екипите на Ексклузивното представителство на ФЬОНИКС Фарма и GSK взеха участие в Български фармацевтични дни 2022

През последния уикенд на юни в Пловдив се проведе едно от най-значимите събития в календара на Българския фармацевтичен съюз – “Български фармацевтични дни 2022”.

Всяка година на този форум се събират представители на фармацевтичното съсловие, държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването.

Радваме се, че ние от ФЬОНИКС Фарма, в лицето на колегите от отдел Ексклузивно представителство и GSK, имахме възможността да вземем участие и да се срещнем с клиенти, колеги и партньори, да обменим идеи и опит и да споделим всички новости около нас и нашия бизнес.

На събитието присъстваха над 800 фармацевти от цялата страна и много представители на фирми – производители и дистрибутори, но ние сме изключително щастливи за огромния интерес, който нашите два изложбени щанда предизвикаха сред гостите.

Позиционирани едни до други, колегите от отдел Ексклузивно представителство и GSK бяха най-големите изложители по площ на форума.

Фармацевтите бяха посрещани с чаша ароматно кафе и имаха възможност да поговорят за популярните и актуални за сезона продукти, да се запознаят със специално подготвените на форума промоционални предложения, както и да зададат въпросите си на нашите представители.

На изложбения щанд на Ексклузивното представителство на ФЬОНИКС Фарма, колегите Евгени Чавдаров и Габриела Донева представиха едни от най-новите продукти в нашето портфолио. Артресан – хранителна добавка за поддържане на доброто състояние на ставите и нормалното състояние на хрущяла. Диокет – лекарствен продукт, който се прилага при венозна недостатъчност и Антиплакин – най-новата ни хранителна добавка с хранителни стероли за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта.

Специално внимание беше обърнато и на продуктите Литопро и Литопро Окс. Това са нови хранителни добавки, които допринасят за нормалната функция на пикочните пътища.

Представителите от GSK взеха също активно участие и напомниха за ползите и приложението на едни от най-атрактивните си продукти Фенистил, Волтарен и витамини Центрум.

Благодарим на колегите за чудесната екипна работа и успешното представяне на този значим форум. Надяваме се в бъдеще да имаме още много възможности за продуктивни и ползотворни срещи.